Zoltán blogja a blogspot.com-on

Syndicate content
Updated: 2 years 7 weeks ago

98. Péntek délutáni móka

2016, March 4 - 20:23

A bemelegítés részeként 1-1 TGU súly nélkül ( aka. Naked TGU) , majd 2-2 TGU @32kg . Igyekeztem nagyon szépen végrehajtani, pár másodpercig kitartva az egyes fázisokat. Mivel múltkor jól ment, ezért katonai nyomásokkal folytattam a harmickettes és hatos súlyt összefogva. Bal oldalra öt, jobbra hat ment ki ( 5l-6r sMP@32+6 ). Ezután, hogy ihletet merítsek megnéztem a hétfői edzést leíró papírfecnit - nem volt nehéz, mert a fecni másik oldalára jegyeztem fel a gyakorlatokat és az elvégzett ismétléseket . A szemem a clean & press nevű feladaton akadt meg, így abból csináltam 10-10 ismétlést. (10-10C&P@32) Pihenőt, hétfőhöz hasonlóan csak oldalváltáskor tartottam. Windmillel folytattam, ezúttal csak a fent levőv kezemben volt súly, de ott megint kettőt fogtam össze (3-3WM@32+6). Túl sok dinamikus feladathoz nem volt kedvem, ezért egyfajta kompromisszumos megoldásként elővettem egy alapvetően clubbelles gyakorlatot és abból csináltam néhányat a közepes gömbsúllyal: 5-5 shield cast + side swing + press @16kg
Ezt követte kb. öt pulloverből felülés a tizenhatossal. Végezetül felemás padlón nyomást végeztem egyik kezemben a harminckettes, másikban a feleakkora súlyzóval. (5-5 floor press @32-16) A felemás terhelés kellemesen lefárasztott, így lett ez a befejező gyakorlat.

Categories: Családtagok blogjai

97. Vegyes bazár

2016, February 29 - 21:37
1-1 TGU @32kg
10-10 C&P @32kg - mindkét oldalra végigcsináltam anélkül, hogy leraktam volna a súlyt. Elsősorban az alkaromban éreztem nehéznek így a feladatot.
2x10 Goblet SQ @32kg - Ez már jól meglihegtetett, de rákapcsoltam egy kis kardióval
5x10-10 SN@16kg
3-3 MP @32+6kg - egész jól ment, legközelebb talán 4 vagy 5 ismétlés is menni fog
3L-2R windmill@32-16+6kg - jobb oldalra sajnos csak két ismétlés ment ki
5-5 kitartás oldalra @6kg , nem tudom van-e valami más neve ennek a gyakorlatnak
5-5 döntött törzsű egykezes @32+6kg
Jó móka volt, kellemesen elfáradtam
Categories: Családtagok blogjai

96. Reggeli hetes

2016, February 26 - 09:47
A ma reggeli szerencseszámom a hetes, így hét gyakorlatot végeztem hetes ismétlésekkel. Ezek voltak:
7-7 török felállás (TGU) ( 3-3 2-2 1-1 1-1 bontásban )
7 guggolás csak saját testsúllyal (BWSQ)
7-7 koffer elemelés (suitcase deadlift)
7x7 (49) lendítés (SW)
7-7 katonai nyomás
7 fekvőtámasz
A török felállásba kellemesen leizzadtam, de a harmadik után már jól ment. A guggolásnál az elején kicsit még kattogott a térdem, de aztán rendbe jött az is. Jó edzés volt.
Categories: Családtagok blogjai

95.

2016, February 23 - 11:02
 @32kg:
2x1-1 TGU
3-3 Military Press (MP)
5-5 Suitcase Deadlift (sDL)
5-5 One handed Bent over Row (1HBR)
5-5 MP
8-8 sDL
8-8 1HBR
8-8 MP
13-13 sDL
13-13 (7+6 - 7+6) 1HBR
2x5-5 Halo@16kg

A mai reggelt is tornával kezdtem.Egy minimális ízületi átmozgatás után török felállással kezdtem. Jól ment, ezért az első pár után nekikezdtem egy második párnak is. Kifejezetten jól esett minden mozdulat. Ennek a komplex gyakorlat minden fázisában úgy éreztem, hogy helyére kerül minden ízületem. Tegnap a Mátyás által küldött pincér nyomást bemutató videón felbuzdulva meg akartam próbálni a gyakorlatot az én 32 kilós kettlebellemmel is. Hogy mégse egyből ezzel kezdjek csináltam három-három ismétlésnyi katonai nyomást. Majd nekiláttam a gyakorlatnak. Mivel ez a súlyzó az én kezemnek már elég nagy, és semmiképp nem akartam kockáztatni, hogy elejtem, ezért bár a nyomást jobb kézzel csináltam, a biztonság kedvéért a bal kezemmel a mozdulat során végig a bell fülét fogva kísértem a mozgást. Bár megvolt az egy ismétlés, de nem éreztem elég biztosnak, hogy továbbiakkal is próbálkozzak. Inkább folytattam az edzést.Az már tegnap elhatároztam, hogy ma nem fogok lendítést csinálni, helyette az elemelés egykezes verzióját csináltam, hogy a hajlás jellegű mozgás is meglegyen a végzett gyakorlatok között. Tehát öt-öt koffer elemeléssel folytattam, majd ugyanennyi egykezes evezéssel. Ekkor úgy gondoltam, hogy ez a három gyakorlat jó is lesz. Ezért csináltam még két kört ebből a hármasból, minden körben emelve az ismétlés számot. A harmadik körben már fáradt volt mindkét alkarom, ezért az utolsó gyakorlat 13-13 ismétlését szétbontottam, úgy, hogy a hetedik ismétlés után pihentem egy kicsit.A gyakorlatsort kétszer öt ismétlésnyi 16 kilóval végezett Halo-val zártam.
Categories: Családtagok blogjai

94, Reggeli ébresztő

2016, February 22 - 11:05
TGU 1-1 @32kg
SW 33-33-20-14 @32kg
3x10-10 1 Handed Bent over Row @16kg
1x5-5 32-16 aszimetrikus dMP
10-10 Halo@16kg

Ma reggel az ágyból való felkelést egy-egy török felkelés (TGU )követte a 32 kilós súllyal. Semmi kávé, semmi túlgondolás, egyszerűen csak belevágtam a gyakorlatba. Meglepő módon nem találtam különösen nehéznek, inkább a mozgásom koordinálása volt egy kisebb kihívás. De az izmaim tették a dolgukat, és gond nélkül megvolt mindkét oldalra az egy-egy ismétlés. Hogy egy kicsit felpörgessem magam lendítéssel (SW) folytattam. Eredetileg háromszor harminchárom ismétlést terveztem, de végül a harmadik kört kettébontottam - és megtoldottam egy extra ismétléssel, hogy meglegyen a 100 ismétlés. A swing most sem okozott csalódást, és rendesen felpörgetett. Átváltottam a 16 kilós súlyra, és csináltam három kör egykezes evezés, karonként tíz-tíz ismétléssel. Bár eredetileg nem terveztem, de a katonai nyomást csak nem hagyhattam ki a gyakorlatsorból. Mivel már mindkét súly elöl volt, így dupla nyomást végeztem. Az egyik kezemben 32, a másikban 16 kiló így csináltam 5 ismétlést, majd oldalt cseréltem és újabb 5 ismétlést végeztem. Ezután levezetés jelleggel még csináltam 10-10 gyűrűt (Halo). Remek edzés volt, azt hiszem ez a kora reggeli torna működőképes számomra.
Categories: Családtagok blogjai

93.

2016, February 20 - 21:16
Mostanság nem könnyen vettem rá magam az edzésre. A mai edzés előtt csak csütörtökön volt a cég alagsorában található rekreációs szobában egy rövid torna a kollégákkal.  Ma nagy nehezen sikerült rávennem magam, hogy mozogjak egy jót itthon. Mindenképpen a nagyobb, harminckét kilós bellel akartam kezdeni, hogy a bemelegítés ne vigye el a nehezen összegyűjtött lendületet. Viszont megsérülni sem akartam ezért, elsőre olyan gyakorlatot választottam, amivel biztonságosan fel tudom pörgetni magam. Erre mi sem alkalmasabb gyakorlat, mint a swing. Elsőre nem gondolkodtam számokon, csak azt tudtam, hogy több kört szeretnék percenkénti indulással. Az első körben gond nélkül lepörgettem húsz ismétlést. Ezért úgy döntöttem, hogy ez pont megfelelő lesz ismétlésszámnak. Öt kört gondoltam ki, és hajtottam végre. Az ötödik percben már elég rendesen kalapált a szívem, és az alkaromban is éreztem a terhelést. Némi szusszanás után belekezdtem a következő gyakorlatba, ami az egyik nagy kedvencem a katonai nyomás volt. Nagyon jó ez a gyakorlat. Az tetszik benne, hogy az egyszerűsége ellenére is nagyon komplex feladattá tud válni. Figyelni kell egy sor dologra, mint például, hogy már a felvétel (clean)  végső pozíciója stabil legyen, vagy hogy nyomás közben ne "csaljak" azzal, hogy eldőlök. Pontos terv itt sem volt a számokat illetően. Ezért hét-hét ismétléssel kezdtem. Először arra gondoltam, hogy összesen három kört csinálok, de a harmadik után már inkább úgy gondoltam, hogy öt kör lesz a megfelelő. Az ötödik körben sajnos már nem ment ki csak öt-öt szabályos ismétlés, így több kört nem csináltam.Bár a döntött törzsű egykezes evezést nem mondanám a kedvenc gyakorlatomnak, mégsem akartam elhagyni, mivel húzó jellegű gyakorlatból leginkább csak ezt tudom itthon csinálni. A kettlebelles gyakorlatok közül amúgy sincs túl sok, ami ezt a mozgásmintát erősítené. Ebből végül háromszor öt-öt ismétlést csináltam meg.Végül a móka kedvéért csináltam még tíz-tíz pincérnyomást a tizenhat kilós bellel. Az edzés tömören:5x20 SW EMOTM4x7-7 + 5-5 MP3x5-5 Bent over Row10-10 Waiters Press @16kg
Categories: Családtagok blogjai

92. X-aktás

2016, February 17 - 00:00
A ma esti edzés alatt az X-aktákat néztem (pontosabban hallgattam, mert nem tudtam a képernyőre figyelni). Még nem edzettem így, szerencsére nem vonta el a figyelmem a gyakorlatokról, inkább csak háttérzajként funkcionált. Az edzés egy  ötperces etappal kezdődött, melynek minden percében mást csináltam a 16 kilós súllyal. Ez öt perc folyamatos munka volt, aminek az ötletét Mátyás edzésről való meséléséből emeltem át egy az egyben. A gyakorlatok a következők voltak

 • Két kezes swing - ez meglepően könnyű volt az egy perc meló meg sem kottyant
 • Pullover állva -kifejezetten jól esett a vállamnak ez a fajta mozdulat
 • Bicepszel kombinált guggolás - na ez már emelt a pulzusomon
 • Halo (avagy gyűrű)
 • Snatch fél percnél váltva - kicsit tartottam  tőle, hogy a mennyezet magassága probléma lesz, de végül tökéletes jól lehetett végezni ezt a gyakorlatot is.

Itt átváltottam a 32 kilós bellre és egyből csináltam 3-3 katonai nyomást. Csak a hecc kedvéért mindkét kézzel rápróbáltam a 32+16 kg kinyomására, de nem ment egyik oldalon sem. Nagyon nem erőltettem, inkább nekiláttam a munkának a nagyobb súllyal.

A tegnapi moving target nevű gyakorlatsorhoz nagyon hasonlót végeztem (3 gyakorlat, az egyikből 5-3-2 ismétlés a többiből egy-gy, majd ugyanez a második, illetve harmadik gyakorlatnál is) A mára választott három feladat : elemelés (deadlift), egykezes evezés ( 1 handed bent row), guggolás bell nélkül. A feladat számokban
 5 DL - 1-1 BR -1 SQ
 3 DL - 1-1 BR -1 SQ
 2 DL - 1-1 BR -1 SQ
 1 DL - 5-5 BR -1 SQ
 1 DL - 3-3 BR -1 SQ
 1 DL - 2-2 BR -1 SQ
 1 DL - 1-1 BR -5 SQ
 1 DL - 1-1 BR -3 SQ
 1 DL - 1-1 BR -2 SQ

Mivel még elég sok energiám maradt csináltam 100 katonai nyomást a 16 kilós kettlebellel 10 ismétlésenként váltva kezet. Igyekeztem szép lassan csinálni, tartani a pontos formát.

Levezetésnek csináltam 5 pulloverből felülést a tizenhatossal, ez jó volt levezetésnek. A későbbiekben lehet még növelni az ismétlés számot.

Categories: Családtagok blogjai

91. Mozgó célpont

2016, February 15 - 22:53

A mai edzéshez az ötletet az internetről szedtem. Valójában két tervet kombináltam.
A program első fele (@32kg)
20 swing - 1-1 military press
20 swing - 2-2 military press
20 swing - 3-3 military press
20 swing - 4-4 military press
20 swing - 5-5 military press

A program második felének a fantázianeve mozgó célpont ( moving target )  ezt 16 kilóval csináltam végig.
A gyakorlatok rendre:
Bal oldal: 5 clean - 1 military press - 1 squat
Jobb oldal: 5 clean - 1 military press - 1 squat
Bal oldal: 3 clean - 1 military press - 1 squat
Jobb oldal: 3 clean - 1 military press - 1 squat
Bal oldal: 2 clean - 1 military press - 1 squat
Jobb oldal: 2 clean - 1 military press - 1 squat

Bal oldal: 1 clean - 1 military press - 5 squat
Jobb oldal: 1 clean - 1 military press - 5 squat
Bal oldal: 1 clean - 1 military press - 3 squat
Jobb oldal: 1 clean - 1 military press - 3 squat
Bal oldal: 1 clean - 1 military press - 2 squat
Jobb oldal: 1 clean - 1 military press - 2 squat

Bal oldal: 1 clean - 5 military press - 1 squat
Jobb oldal: 1 clean - 5 military press - 1 squat
Bal oldal: 1 clean - 3 military press - 1 squat
Jobb oldal: 1 clean - 3 military press - 1 squat
Bal oldal: 1 clean - 2 military press - 1 squat
Jobb oldal: 1 clean - 2 military press - 1 squat

Categories: Családtagok blogjai

90. Próba

2016, February 9 - 10:33
Ma reggel még az első kávé előtt láttam neki az edzésnek. Ennek igen prózai oka, hogy a nem találtam meg a mosogatóban a kávéfőző összes elemét. Óvatos átmozgatást végeztem  Dina hat kilós belljével leginkább azért, hogy kicsit felébredjek. Az ízületeimnek igen jól estek ezek a mozdulatok. Mivel az átmozgatás alatt sem jutott különösebb ötlet eszembe, így lendítéssel kezdtem. Gondoltam kezdetnek tíz kör percenkénti indulással, körönként tizenöt ismétléssel (10x15 SW EMOTM) megfelelő lesz. Az is volt. A tizedik kör végére elég rendesen éreztem az alkarom, és a pulzusomat is jól megemelte. Ez után csináltam három kör katonai nyomást, minden körben három-három ismétléssel oldalanként. (3x3-3 MP). Mivel a hat kilós bellt még nem pakoltam el, adta magát a lehetőség, hogy az általam használt súlyhoz hozzáfogjam Dina kettlebelljét is. (1-1 MP +6kg) Bár kicsit szokatlan volt a fogás, mindkét oldalra csináltam egy-egy ismétlést. Jól ment, de egyelőre óvatos leszek ezzel, nem szeretném leamortizálni a vállam. Befejezésnek még csináltam három kör egykezes evezést, szintén három-három ismétléssel. (3x3-3 Bent Over Row). Nem volt túl sok ez a gyakorlat mennyiség, de az hogy az extra súllyal is ment a nyomás az igen jó érzéssel töltött el.
Categories: Családtagok blogjai

89. Álmosan

2016, February 8 - 10:34
Ma reggel kicsit nehezen vettem rá magam az edzésre. Kicsit még álmosan, de azért belevágtam.MP 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5, 6-6, 4-4Katonai nyomásokkal kezdtem, gondoltam csinálok egy jó kis létrát ezúttal lentről kezdve megy ameddig megy. Végül a hatodik teljes fokig jutottam, a hetedikben csak négy-négy ismétlés ment ki.SW 10x10Lendítésekkel folytattam. Ezt inkább pörgősre vettem. Az első kör után beállítottam az időzítőt és minden fél percben nekikezdtem a tíz lendítésnek. A hetedik kör után szusszantam egy kicsit ( kb 1 percet) majd megcsináltam a maradék három kört (félperces indulásokkal). Bár kétkezes lendítést csináltam a tizedik kör végére már éreztem egy kis fáradságot az alakromban. Jó lenne azt lendítés mennyisége feljebb tornászni.2 Handed Bent over Row 5x5Ezúttal az evezés könnyített, két kezes formáját végeztem. Igyekeztem szépen komótosan megcsinálni a szetteket.GS 1-2-3-4-5A guggolásoknál ismét visszatértem a létrázáshoz. Végül az ötödik létrafokig jutottam. Így reggel ez a mennyiség elég is volt.
Categories: Családtagok blogjai

88. India

2016, February 5 - 11:43
Tegnap előtt kissé megfájdult a bal vállam. Ennek okán a mai edzésben nem volt nyomás jellegű gyakorlat. Az edzés fantázianeve India volt (20 kör EMOTM - a tizdeik percnél én egy kis szünetet tartottam). Percenként két gyakorlatot végeztünk:

 • 8 ismétlés lendítés ( Dina az egykezes, én a kétkezes verziót csináltam)
 • 5 ismétlés egykezes döntött törzsű evezés (Batwing) egyik körben bal másik körben jobb kézzel

Egyszerűsége ellenére remek edzés volt.
Categories: Családtagok blogjai

87. Létrák a hotelben

2016, February 3 - 11:05
A mai edzés fantázianeve Hotel volt, és négy négy perces etapból állt egy-egy perces pihenővel. Hogy a négy percnyi munka ne legyen monoton, annyi játékosságot még vittünk bele, hogy az ismétléseket létra szerűen emeltük (1 ismétlés balra, 1  ismétlés jobbra, 2 ismétlés balra, 2  ismétlés jobbra, 3  ismétlés  balra, 3 ismétlés jobbra , stb.). Abban az esetben ha valamelyik kézzel nem ment volna ki a létra következő foka, az első fokról (1-1 ismétlésről indult volna játék). Két Dina számára új gyakorlatot vettünk fel a már megismertek közé: a Windmillt és a Thrustert. A négy gyakorlatot igyekeztem olyan sorrendbe rakni, hogy a lassabb gyakorlatoktól haladtunk az egyre dinamikusabbak felé. Kellő bemelegítés után a négy gyakorlat a következő volt:
 • Windmill
 • Batwing (Egy kezes döntött törzsű evezés)
 • Thruster
 • Swing (Lendítés)


Dina most is nagyon ügyes volt, nagyon jó érzés volt, hogy együtt edzettünk.
Categories: Családtagok blogjai

86. reggeli mini

2016, February 2 - 11:15
Ma reggel egyedül edzettem, nem volt túl sok ötletem, és nem is akartam túlbonyolítani így a következő edzést végeztem:

8-8-6-5-7 Fekvőtámasz
2-2 Török felkelés (TGU)
3x3 Serleg guggolás (GS) + 20 lendítés (SW)
3x3 Thruster bal kézzel + 20 lendítés (SW)
3x3 Thruster jobb kézzel + 20 lendítés (SW)
3x3 Katonai nyomás bal kézzel + 20 lendítés (SW)
3x3 Katonai nyomás jobb kézzel + 20 lendítés (SW)

A török felkelésnél még elég gyengének éreztem magam, de aztán belejöttem. A körökhöz hozzáadott 20-20 swingek rendesen megdobták a pulzusom, szép fényes voltam az izzadságtól a végére.
Categories: Családtagok blogjai

85. Golf

2016, February 1 - 22:00
Tegnap későn értünk haza a moziból, így a reggeli edzés délutánra csúszott. A mai edzés fantázianeve Golf, és az előírás szerint 4 tabatát tartalmaz. Napközben törtem a fejem, hogy mi is legyen a négy gyakorlat. Valahogy az, hogy bármelyik gyakorlatból 4 percnyit csináljunk egyszerre nem tűnt vonzó opciónak, így a következő sorozatot találtam ki.
 • 20 másodperc egykezes lendíés (1HSW) bal kézzel
 • 10 másodperc pihenő
 • 20 másodperc guggolás a bellt bal kézzel clean pozícióban tartva (1HSQ)
 • 10 másodperc pihenő
 • 20 másodperc koffer elemelés ( Suitcase DL) bal kézzel
 • 10 másodperc pihenő
 • 20 másodperc plank (fekvőtmász pozícióban)
 • 10 másodperc pihenő
 • 20 másodperc egykezes lendíés (1HSW) jobb kézzel
 • 10 másodperc pihenő
 • 20 másodperc guggolás a bellt jobb kézzel clean pozícióban tartva (1HSQ)
 • 10 másodperc pihenő
 • 20 másodperc koffer elemelés ( Suitcase DL) jobb kézzel
 • 10 másodperc pihenő
 • 20 másodperc plank
 • 10 másodperc pihenő
 • 1 perc pihenő

Ebből csináltunk 4 kört. Az utolsó körben már eléggé kifáradtam, így ott csak saját testsúlyos guggolásokat végeztem.Pörgős edzés volt, rendesen megizzasztott.
Categories: Családtagok blogjai

84. Négyzetek

2016, January 31 - 10:44
A mai edzést egy korábbi edzést alapul véve találtam ki. Egy kicsit kevesebb itt, egy kicsit több ott, egy-két gyakorlat helyett egy kicsit más és máris kész egy teljesen új terv.Fekvőtámaszokkal kezdtem (8-8-6-5-7). Talán egy hangyányit már jobban megy, de még nagyon sokat kell belőle csinálni, hogy jónak lehessen mondani. Következett egy-egy török felállás (1-1 TGU). Na itt végre azt éreztem, hogy rendben volt a végrehajtás mindkét oldalon. Mióta megvan az új kettlebellem többször végeztem már ezt a gyakorlatot, de főleg bal oldalon meglepően nehéznek találtam.A következőkkel folytattam (minden gyakorlatnál a jobb és a bak oldalt körönként váltottam):
 • 3x3-3 guggolás a bellt clean pozícióban tartva
 • 3x3-3 katonai nyomás (military press)
 • 5x5-5 clean
 • 5x5-5 koffer elemelés (suitcase deadlift)
 • 3x3-3 katonai nyomás (military press)

Befejezésnek pedig 10x10 lendítést (swing) végeztem.Mindez nagyjából 40 percet vett igénybe.
Categories: Családtagok blogjai

83. Időre

2016, January 30 - 10:07

Csak tömören: összesen 300 ismétlés időre.
60 lendítés
30-30 katonai nyomás
60 lendítés
30-30 egykezes felhúzás
60 lendítés

Dina kevesebb, mint 17 perc allatt végezte ki a gyakorlatot. Nekem kb 32 perc kellett hozzá

Categories: Családtagok blogjai

82. 300

2016, January 28 - 10:59
Dina sajnos alaposan megfázott, így a mára tervezett edzés helyett más programot eszeltem ki. Bár, hogy én eszeltem ki az túlzás. Az ihletet az interneten látott harminc napos kihívás adta, amelyben napi háromszáz ismétlés van előírva swing-ből. Mivel éjszaka elaludtam kicsit a vállam, ezért gondoltam legyen még egy nap, amikor nincs katonai nyomás. Így alakult ki a következő minimál program:
Fekvőtámaszok: 8-8-6-5-7
Lendítés:20x15
Az első tíz percben még tudtam tartani a percenkénti indulást, de tíz percnél, illetve utána egyre gyakrabban hosszabb szünetet kellett tartsak, hogy helyreálljon a légzésem, és a derekam is bírja a terhelést. Elég jó terhelést adott ez a program így reggelre, de azért meg lehetett csinálni. Az viszont jól látszik, hogy az 1000 lendítést megcélzó kihívás (kb. egy órán belül) teljesítése még odébb van.
Categories: Családtagok blogjai

81. Reggeli lendület

2016, January 27 - 09:08

Már tegnap azon gondolkodtam, hogy bármennyire is szeretem gyakorolni a katonai nyomást, ahhoz, hogy fejlődni tudjak benne be kell iktatnom pár edzést, amiben nem szerepel. Bízva abban, hogy egy kis lazítás után jobban megy majd. Ez persze nem azt jelenti, hogy kihagynám az edzést. A mai adag ez volt:
Fekvőtámaszok: 8-8-6-5-7
Török felállás: 1-1
Lendítés: 40-30-20-10 az első kört 30-ra terveztem, de kiment 40 is. Az alkaromat és a derekamat kellemesen megdolgozta, és pulzusomat is jól megemelte.
Egy kezes koffer elemelés: 4x8-8 már egy ideje terveztem, hogy ezt a gyakorlatot is beiktatom a repertoárba. Most eljött az ideje.
Serleg guggolás: 5x5 ezt még lenne hova fejleszteni, de már annak is örülök, hogy arra rávettem magam, hogy csináljam.
Nem volt hosszú edzés, de ma reggelre megfelelt.

Categories: Családtagok blogjai

80. Keddi Echo

2016, January 26 - 12:26
A ma reggeli gyakorlás ismét fekvőtámaszokkal indult (8-8-6-5-7), majd némi átmozgatás után következett az Echo becenévvel ellátott torna (90/30 x5x2 időosztásban). Tehát két kör volt a következőkből

 • 90 másodperc lendítés (SW), 30 másodperc pihenő
 • 90 másodperc csípőemelés vállhíd tarásba, 30 másodperc pihenő
 • 90 másodperc elemelés (DL), 30 másodperc pihenő
 • 90 másodperc kitörés (Lunges), 30 másodperc pihenő
 • 90 másodperc döntött törzsű húzás egy kézzel (Batwing) 30 másodperc pihenő

A második 10 perc már nem ment nekem olyan jól. Főleg a swing-nél és a deadlift-nél voltam gyengébb. Aminek örülni tudok, hogy az első swing körben csak kb 50 másodperc után kellett pihennem.

Categories: Családtagok blogjai

79. Ötösével a harmincas létráról

2016, January 25 - 21:34

Ma hivatali ügyek intézése miatt a reggeli edzés estére csúszott. Nem akartam túlbonyolítani így a következő gyakorlatsort csináltam:
Fekvőtámaszok: 8-8-6-5-7
Majd következett a lendítés létra, katonai nyomásokkal színesítve:
30 SW + 5-5 MP
25 SW + 5-5 MP
20 SW + 5-5 MP
15 SW + 5-5 MP
10 SW + 5-5 MP
5 SW + 5-5 MP

Bő húsz perc alatt végeztem is vele. Jó volt.

Categories: Családtagok blogjai

Who's online

There are currently 0 users and 0 guests online.

Languages

User login

Book navigation